Lymed kompressiosukat ja -hihat

Lääkinnälliset kompressiovaatteet

"Kompressiohoitoa tarvitaan aina kun henkilöllä on laskimoiden vajaatoimintaa, lymfaödeema, lipoedeema, laskimoperäinen säärihaava tai loukkaantumisesta ja leikkauksesta johtuva turvotus. Turvotus syntyy, kun kudoksissa solujen välitilaan kertyy nestettä. Kertymisen syynä voi olla imusuoniston tai pinta-laskimoiden vajaatoiminta tai kudosvaurio. Kompressiotuotteilla autetaan kehon luonnollista lymfakiertoa." (Lymed.fi)

"Turvotuksen ennaltaehkäisyä suositellaan istuma- ja seisomatyötä tekeville sekä matkakäyttöön lento-, juna- ja automatkoille. Ennaltaehkäisy on tärkeää myös raskauden aikana ja leikkausten jälkihoidossa. Lymed Compression-tuotteet ovat pääasiallisesti mittatilaustuotteita, joiden kompressioluokka valitaan potilaan oman hoitohenkilökunnan toimesta. Kompressiotuotteita käytetään mm. rintasyövän, reumantulehduksien sekä raskausajan turvotuksen hoidossa sekä veritulppien ja laskimovajaatoiminnan hoitona." (Lymed.fi)

"Turvallisen käytön takaamiseksi Lymed kannustaa kriittisyyteen käyttäjän mittojen soveltuvuudesta vakiokokoisten tuotteiden mitoitukseen. Liian löysä vaate ei tutkimustiedon valossa ole hyödyllinen ja toisaalta väärään paikaan kohdistettu liiallinen kireys aiheuttaa negatiivisen vaikutuksen. Lähtökohtaisesti Lymed suosittelee aina mittatilaustuotteen käyttöä optimaalisen hoidon takaamiseksi." (Lymed.fi)

Varaa Lymed kompressio vaatteiden mittaus